autosalon: extra openingsuren tijdens het autosalon

Ruitenforfaits

Vervangen of herstellen van uw voorruit ? 

Wij kijken altijd eerst of we de voorruit kunnen herstellen, dat kost u minder geld en tijd. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de ruit. Toch gebeurt het wel eens dat een ruit moet worden vervangen, door het soort, de grootte en de locatie van de schade.

Waarom een sterretje herstellen ? De 4 belangrijkste redenen :

Een sterretje kan elk moment barsten.

Een sterretje in de voorruit kan elk moment in een barst veranderen, meestal wanneer u er niet op rekent. Wanneer dit gebeurt terwijl u rijdt, kan er een gevaarlijke situatie ontstaan. Uw voorruit levert tot 30% van de structurele sterkte van de auto en de passagiersairbag vertrouwt voor ondersteuning op de voorruit wanneer de airbag wordt geactiveerd. Wanneer een sterretje wordt gerepareerd, is uw voorruit net zo sterk als voor de schade.

Onzichtbaar
Uw voorruit is als nieuw. De herstelling is zo goed als onzichtbaar voor het blote oog. Hoe kleiner en recenter de schade, des te groter is de kans op een geslaagde reparatie.

Bespaar tijd
Een sterretje herstellen is sneller dan een hele voorruit vervangen

Bespaar geld

Een sterretje herstellen is goedkoper dan uw hele voorruit laten vervangen.
Indien je glasbreukverzekerd bent is de herstelling gratis voor u, want wij zijn door de meeste verzekeringsmaatschappijen erkend.

Glasschade kan ervoor zorgen dat uw auto niet door de technische controle komt

Het kan zijn dat de technische controle u terugstuurt als u een sterretje in de voorruit hebt. U kunt dus best eerst laten herstellen.
 



© 2019  Garage Palermo BVBA - Kezelberg 11 - 8560 Moorsele - Belgium - Tel.: +32 56 50 99 84 - Fax: +32 56 50 67 38